Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Στο FaceBook, κάτω απο την ανάρτηση της δήλωσης της κας Άννας Λουκατζίκου, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος έγραψε το πιό κάτωψ σχόλιο:

Κυρία Λουκατζικου με βρίσκεται απόλυτα σύμφωνο με τα αναφερόμενα σας και έπειτα από στοιχεία που ζήτησα από εσάς που αφορούν τις οικονομικές συναλλαγές επί θητεία σας της ΔΗΚΕΙΑ και έλαβα γνώση έχω να σας αποδώσω για το έργο και για την διαχείριση της ΔΗΚΕΙΑ επί θητείας σας ένα μεγάλο ΕΥΓΕ. Όλα τα αναφερόμενα περί κακής διαχείρισης, μη τήρηση της νομιμότητας και χρέη προς το ΙΚΑ και τους εργαζόμενους μέχρι της 23/5/2017 είναι αν αλήθειες ανακρίβειες και λίαν επιεικως συκοφαντικες πράξεις. Εις ότι αφορά το ΙΚΑ στις 23/5/2017 που παραδωσατε δεν υπάρχει καμία οφειλή έχει πληρωθεί το ΙΚΑ των εργαζομένων μέχρι τον Απρίλιο του 2017, έχετε πληρώσει κατά την διάρκεια της θητείας σας τη ρύθμιση που έχει γίνει στο ΙΚΑ για παλιά χρέη που αναλάβατε μεχρι τέλος του 2019. Και εν κατακλείδι εχετε πληρώσει το 60% των 100000€περιπου που αναλάβατε χρέη στο ΙΚΑ. Απορώ πως ο Δημοτικός σύμβουλος και προϊστάμενος του ΙΚΑ Ιστιαίας τον οποίο επικαλείται η κ Κουκουζα στο Δημοτικό συμβούλιο κατά την συζήτηση δεν πήρε θέση να την διαψεύσει. Εις ότι αφορά τους εργαζόμενους από την βοήθεια στο σπίτι. Από τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου παραλάβατε τον Σεπτέμβριο του 2014 την κάθε μία εργαζόμενη με απλήρωτους μισθούς περίπου 9000€ προηγούμενων μηνών και φθάσαμε 23/5/2017 που παραδωσατε να έχουν εξωφληθει όλα τα προηγούμενα χρέη στην κάθε Μία και να είμαι πληρωμένες και μέχρι τον Απρίλιο του 2017 άπαντες. Που είναι η κακή διαχείριση? Η δε πληρωμή γινόταν κανονικά μέσα στο μήνα ή στο μέσο του επόμενου μήνα. Και πάλι εύγε για την διαχείριση σου είμαι στην διάθεσή του καθενός προς απόδειξη αυτών που επικαλούμαι και όχι με μπούρδες.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.