Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Μεγάλη επιτυχία σημείωση η γιορτή που οργάνωσε ο Σύλλογος Νέου Πύργου Αναγέννηση, με πολλά παιδιά αλλά και γονείς που έγιναν και αυτοί παιδιά για τρείς περίπου ώρες.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Λιμανάκι Νέου Πύργου λίγο μετά τις 14:00 και κράτησε μέχρι σχεδόν τις 18:00, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017.

Τα παιδιά έφτιαξαν στην αρχή τηγανοκουλούρες (ή τσιτσόπητες όπως τις λένε στο Νέο Πύργο) καθώς και γλυκά σπιτάκια πάντα με τις οδηγίες γυναικών εθελοντών του Συλλόγου Αναγέννηση. Όλα αυτά μάλιστα, τα παιδιά τα απόλαυσαν, δοκιμάζοντας τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Στη συνέχεια ο κος Ταξιάρχης διηγήθηκε ιστορίες με καλικάντζαρους στα παιδιά που συμμετείχαν ενεργά σε όλη τη διάρκεια της αφήγησης των παραμυθιών.

Τέλος οι μικροί θεατές κάθε ηλικίας που βρέθηκαν στην Αίθουσα στο Λιμανάκι, παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον και διαδραστικά, την μουσική παράσταση κουκλοθέατρου «της μουσικής τα… νήματα» από τους πολύ καλούς «ΑντάμαΠανταχού». Μία παράσταση που έφερε πολύ γέλιο σε όλους αλλά και πολύ έντονο χειροκρότημα και στην οποία συμμετείχαν κούκλες – μουσικοί.

Στην έξοδο των θεατών από την αίθουσα τους περίμεναν ζεστοί λουκουμάδες με μέλι, φτιαγμένοι επιτόπου από μέλη του Συλλόγου Αναγέννηση.

Δείτε Video με αποσπάσματα από την παράσταση των ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ και αμέσως πιο κάτω φωτορεπορτάζ από την όλη εκδήλωση (δείτε ακόμα περισσότερο φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στην αρχή του άρθρου).

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.