Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Πρώτος στη βαθμολογία, πρωταθλητής χειμώνα αλλά και πρωταθλητής στο γλέντι αναδείχθηκε ο ΑΟ Ωρεών που στις 29 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μπαρμπούνη και μάζεψε πολλούς φίλους της ομάδας. Ανάμεσά τους και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κοντζιάς, η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού, ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Βογιατζής και το μέλος της ΕΠΣΕ Θωμάς Αναγνωστάκης.

Βέβαια παρών σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, οι ποδοσφαιριστές και ο πρπονητής Θανάσης Γουρνάς.

Το καλωσόρισμα ανέλαβε ο Γραμματέας της ομάδας Νίκος Μαυρούστικος που μαζί με τον Πρόεδρο Πολύδωρο Δημητρίου ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά.

Ευχές απηύθυνε και η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου η οποία δεσμεύτηκε πως μέχρι το καλοκαίρι θα έχει γίνει το γήπεδο των Ωρεών αλλά και το γήπεδο μπάσκετ του χωριού.

Διαβάστε περισσότερα στο EviaGoal και δείτε φωτορεπορτάζ και Video με τις δηλώσεις της Διοίκησης και της Δημάρχου ( Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου).

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.