Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Μάρτυρες γίναμε σε ένα γεγονός που είναι σίγουρο ότι στεναχώρησε πολλούς.

Στη γιορτή του Συλλόγου των Ωρεών για μικρούς και μεγάλους βρισκόμασταν, όταν πληροφορηθήκαμε για το γκρέμισμα του περιπτέρου στο λιμάνι των Ωρεών. Βρεθήκαμε εκεί και φωτογραφίσαμε το γεγονός.

Ένα γεγονός που αυτό που αντιληφθήκαμε είναι πως χώρισε τους ανθρώπους του χωριού σε δύο στρατόπεδα: σε αυτούς που λένε πως δίκαια γκρεμίστηκε το περίπτερο μιας και ήταν κλειστό περίπου δυό χρόνια και είχε γίνει εστία μόλυνσης και σε αυτούς που μάλλον είναι περισσότεροι και λένε για ένα έγκλημα, μιας και το συγκεκριμένο περίπτερο ήταν ένα ιστορικό σημείο των Ωρεών, έχοντας και συναισθητική αξία για τους μεγαλύτερος τουλάχιστον, μιας και υπήρχε εκεί για πάρα πολλά χρόνια.

Εμείς θα σταθούμε στο γεγονός και μόνο αυτή τη γιορτινή ημέρα.

Όμως θα ασχοληθούμε περισσότερο στις επόμενες ημέρες.

Ήδη έχουμε μιλήσει με κατοίκους της περιοχής αλλά και με αυτούς που εμπλέκονται στο γκρέμισμα, έχουμε και επιστολή στα χέρια μας από γνωστό κάτοικο του χωριού και βέβαια θα τα δημοσιεύσουμε όλα αυτά μετά το πέρας της γιορτής της πρωτοχρονιάς.

Για την ώρα θα τελειώσουμε με ένα μικρό τμήμα της επιστολής που αύριο θα δημοσιεύσουμε, χωρίς να αναφέρουμε το πρόσωπο του συντάκτη προς το παρόν.

Ες αύριον λοιπόν…

«Μόνο σεβασμό!!! Σεβασμό στον τόπο που έτυχε να σας φιλοξενεί.

Μην υποτιμάτε τους φιλόξενους απλούς ανθρώπους. Προπάντων μη μας κάνετε να αισθανόμαστε ξένοι μέσα στον τόπο μας, ούτε δανεικοί, ούτε παρεξηγημένοι!

Μόνο σεβασμό!!! Τίποτε άλλο.»

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.