Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες 20 Ιανουαρίου 2018 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιστιαίας «οι φίλοι της Μουσικής».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Κανατάδικα, στην αίθουσα του Καλαβριώτη η οποία στην κυριολεξία κατακλείστηκε από τους φίλους του Συλλόγου.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φρόσω Θεοχάρη η οποία καλωσόρισε όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση και μεταξύ άλλων τόνισε πως «ο Σύλλογος είναι νεοσύστατος μιας και δημιουργήθηκε πέρσι και για το λογο αυτό χρειάζεται τη στήριξη όλων, πρώτα με την αγάπη σας και μετά με τον οβολό σας». Στη συνέχεια Κάλεσε όλους όσοι δεν είναι μέλη του Συλλόγου να το πράξουν με την ελάχιστη συνδρομή των 10 ευρώ τον χρόνο.

Στη συνέχεια την ίδια πρόσκληση στον κόσμο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού έκανε και ο παπα-Γιάννης (εφημέριος του Αγίου) ο οποίος και ευλόγησε την πίτα, το νόμισμα της οποίας έδωσε στον τυχερό του ένα γυναικείο κόσμημα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Τριαντάφυλλος Σούρας και στη συνέχεια ανέλαβε ζωντανή ορχήστρα η οποία με το κέφι της και τα τραγούδια της έδωσε σε όλους τους παρευρισκόμενους να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκε τόσο η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού, όσο και Αντιδήμαρχος Θανάσης Σπανός

Δείτε Video με αποσπάσματα απο την βραδιά και επίσης φωτορεπορτάζ (κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου)

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.