Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων ΑΛΕΞΙΟΥ στον Άγιο, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγίου.

Η πίτα ευλογήθηκε και κόπηκε από τον πατέρα Ιωάννη και τον πατέρα Στέφανο, ενώ παραβρέθηκε η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Ζουπανιώτης, ο Αντιδήμαρχος Αιδηψού κος Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος του Αγίου Δημήτρης Αναγνώστου, αλλά επίσης και οι Διευθυντές Δημοτικού και Νηπιαγωγείου. Χαιρετισμούς απηύθυναν η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου- Σπανού και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Κονής έκανε μια αναδρομή στα πεπραγμένα του Συλλόγου, από το 1992 που ιδρύθηκε ο Σύλλογος με παράλληλη προβολή διαφανειών. Στη συνέχεια ο κος Κονής κάλεσε τον Δημήτρη Παπαβασιλείου (Πρόεδρο του Συλλόγου επι 10ετία) να παραλάβει τιμητική πλακέτα για την συνολική του πολυετή προσφορά στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο.

Την πλακέτα απένειμε ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αγίου κ. Σταυρόπουλος.

Τόνισε ο κος Κονής την επιμονή του κου Παπαβασιλείου και τις στοχευμένες του παρεμβάσεις ώστε να εξοπλιστούν με νέα θρανία, καρέκλες, χάρτες, υπολογιστές και αθλητικό υλικό. Επίσης στάθηκε στην τιμή που έγινε από τον κος Παπαβασιλείου σαν Πρόεδρο του Συλλόγου, στην Ευαγγελία Γροσδάνη Μπούτσικα (επι πολλά χρόνια νηπιαγωγός στον Άγιο). Αναφέρθηκε στη συνέχεια στην υποστήριξή του στην εθελοντική ομάδα αιμοδοσίας του Αγίου και στον Πρόεδρό της κο Παπαδόπουλο, την ανέγερση του Λαογραφικού Μουσείου, τη δημιουργία στάσης στον Αγιόκαμπο για τους μαθητές και άλλα έργα στα οποία η συνδρομή του ήταν καταλυτική. Τελείωσε λέγοντας ο κος Κονής «Ακόμα και σήμερα τρέχετε, τηλεφωνείτε, ενοχλείτε και ακολουθείτε το σύλλογο στις προσπάθειες ολοκλήρωσης του οράματος για την επέκταση και προσθήκη αιθουσών στο δημοτικό σχολείο».

Στη συνέχεια, η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου πήρε το λόγο και είπε πως ο Δήμος είναι δίπλα σε όλους τους Συλλόγους που θέλουν να πάρουν μέρος στο Καρναβάλι.

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στην αρχή του άρθρου.

Επίσης Δείτε πιο κάτω Video με αποσπάσματα από την τελετή και το τι είπε η Δήμαρχος για το καρναβάλι 2018.

Δείτε Video με την κοπή πίτας

Δείτε τον Δημήτρη Παπαβασιλείου σε απόσπασμα της ομηλίας του

Δείτε Video με το τί είπε η Δήμαρχος για το καρναβάλι

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.