Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στο καφε-bar SIFNIOTIS των Ωρεών, πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Ωρεών.

Στην τελετή παραβρέθηκε και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου – Σπανού, ο Αντιδήμαρχος Ωρεών Κυριάκος Βογιατζής καθώς και η νέα Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη.

Αφού ευλογήθηκε και κόπηκε η πίτα, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωρεών Χριστίνα Σάμιαλη πήρε το λόγο και αφού χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους έκανε απολογισμό των δράσεων του Συλλόγου αλλά και τις επιδιώξεις για τη νέα χρονιά.

(Δείτε πιο κάτω Video με αποσπάσματα από το τι είπε η κα Σάμιαλη).

Επίσης καθορίστηκε σε πρώτη φάση σαν ημερομηνία των εκλογών του νέου συμβουλίου για την ερχόμενη Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, αφού όμως λυθούν κάποια πρακτικά θέματα. Η τελική ημερομηνία θα επιβεβαιωθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπως η ώρα και ο χώρος που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές.

(Δείτε το Video πιο κάτω με την δέσμευση της Δημάρχου).

Στο ίδιο κλίμα ήταν και ο χαιρετισμός του Αντιδημάρχου Ωρεών Κυριάκου Βογιατζή (Δείτε πιο κάτω Video με το τι είπε ο Κυριάκος Βογιατζής)

Επίσης μίλησε και η νέα Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας Βούλα Αγιοαστρατίτη. Η κα Αγιοστρατίτη ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, εξήρε την προσφορά του Συλλόγου αλλά και της κας Σάμιαλη και μίλησε για θέματα μπορείτε να τα ακούσετε στο Video που ακολουθεί πιο κάτω.

Επίσης η κα Αγιοστρατίτη βράβευσε εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Ωρεών το Δημήτρη Στεφανιδάκη για την προσφορά του στην αναβάθμιση των Ωρεών.

: Ο κος Στεφανιδάκης με αμηχανία πήρε το βρεβείο και ευχαρίστησε όλους, με ένα μικρό χαιρετισμό. Δείτε πιο κάτω Video με την βράβευση του κου Στεφανιδάκη, αλλά και το τι είπε ο ίδιος στη συνέχεια.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την βραδιά της κοπής πίτας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου.

Δείτε Video με αποσπάσματα από την τελετή Αγιασμού και κοπή της πίτας

Δείτε Video με αποσπάσματα από το τι είπε η κα Σάμιαλη

Δείτε Video με την δέσμευση της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου – Σπανού

Δείτε Video με αποσπάσματα από το τι είπε η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βούλα Αγιοστρατίτη.

Δείτε Video με το τι είπε ο Κυριάκος Βογιατζής

Δείτε Video με την βράβευση του Δημήτρη Στεφανιδάκη

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.