Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Είδαμε στην προσωπική σελίδα του απερχόμενου Δ/ντή του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας Αλέξανδρου Δάβρη, και αναδημιοσιεύουμε:

Προς την Πολιτικη εξουσια

Οσες αποφασεις και να παρετε εις βαρος μου...

δεν προκειται να καμψετε το ηθικο μου.

δεν προκειται να μειωσετε την προσωπικοτητα μου.

δεν προκειται να αμαυρωσετε τους κοινωνικους μου αγωνες (αγωνες δικαιοι για προασπιση των φτοχων και αδυνατων,αυτων που αφου τους κλεψατε την ψηφο με τα ψεματα τους πεταξατε στο περιθοριο.)

δεν προκειται να με αναγκασετε να παψω να αγωνιζομαι,για αρχες,για αξιες,αξιοκρατια,δικαιωματα.

Απο την ημερα που ανελαβα την διοικηση του Κ.Υ ΙΣΤΙΑΙΑΣ εδω και 28 περιπου χρονια αγωνιζομαι με ολες τις δυναμεις μου για αναβαθμηση του ΕΣΥ,που το διελυσαν ,Λοβερδος,Αδωνις,Βεριδης και τωρα συνεχιζετε εσεις δυστυχως.

Την Κυριακη θα ειμαι στο Συνταγμα για την Μακεδονια μας ,και για ολα αυτα που μας εχετε παρει σε συνεργασια με τους ξενους κατακτητες,μονο καi μονο για να διατηρησετε τις καρεκλες και την αιγλη που απορεει απο την ασκηση εξουσιας καθως και τα οφελη που πηγαζουν απο αυτην.

Σας λυπαμαι ανθρωπακια............!!!

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.