Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Πριν δυο μέρες, στο Ράδιο Ιστιαία 100,4 ο Γιάννης Τσελίκας μίλησε με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Ιστιαίας Ελένη Μπαλαλά για το θέμα της δεξαμενής λυμάτων ελαιοτριβείου που υπάρχει λίγο έξω από το χωριό.

Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε δημοσίευμα στο Zougla.gr αλλά και αναφορά στην κρατική τηλεόραση.

Σήμερα, λίγο πρίν πέσει το φώς της ημέρας, επισκεφθήκαμε το συγκεκριμένο σημείο όπου ήταν και η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ελένη Μπαλαλά.

Η έντονη βροχόπτωση που επικρατεί από τα ξημερώματα, υπερχείλισε την δεξαμενή με αποτέλεσμα να χύνονται στον αγροτικό δρόμο τα λύματα και τα οποία ακολουθώντας την κλίση του εδάφους πέφτουν σε παρακείμενο ελαιοπερίβολο και στη συνέχεια στο ρέμα του Κατσιρέλου.

Τα λύματα που υπερχειλίζουν έχουν έντονο μαύρο χρώμα και έχουν και μια βαριά δυσάρεστη οσμή. Φυσικά και στο νερό του Κατσιρέλου φαίνονται αυτά τα μαύρα λύματα, αφού το χρώμα και εκεί βάφεται μαύρο.

H κα Μπαλαλά μας έκανε κάποιες δηλώσεις για το θέμα. Όπως μας είπε ενημέρωσε για την κατάσταση τόσο το γραφείο του Περιφερειάρχη κου Κώστα Μπακογιάννη, όσο και του κου Φάνη Σπανού.

Dείτε τί μας δήλωσε η κα Ελένη Μπαλαλά.

Δείτε Video και φωτορεπορτάζ από το σημείο της δεξαμενής και την υπερχείλισή του.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.