Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Τελευταία εβδομάδα της αποκριάς και την ερχόμενη Κυριακή η Ιστιαία και η Αιδηψός θα ντυθούν τις αποκριάτικες στολές τους και θα γιορτάσουν στους ρυθμούς του Καρνάβαλου.

Ο ΔΙΑΥΛΟΣ News με αφορμή το γεγονός αυτό, μίλησε με τους αντιπροσώπους των οργανωτών και για τα δύο Καρναβάλια, τόσο της Ιστιαίας, όσο και της Αιδηψού.

Πρώτα σας παρουσιάζουμε την εκπρόσωπο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας, την Ταμία του Ελένη Σωτηροπόύλου. Αργότερα θα ακολουθήσει και εκπρόσωπος του Καρναβαλιού Αιδηψού 2018.

ΔΙΑΥΛΟΣ News: κα Σωτηροπούλου, πόσα χρόνια πραγματοποιείται το Καρναβάλι της Ιστιαίας;

Ε. Σωτηροπούλου: Φέτος είναι η Τρίτη χρονιά που πραγματοποιείται το Καρναβάλι της Ιστιαίας με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης. Τα προηγούμενα δύο χρόνια που το οργανώσαμε, είχε μεγάλη επιτυχία και κάθε χρόνο έχουμε όλο και περισσότερες συμμετοχές. Για το λόγο αυτό λοιπόν, όσο υπάρχουν συμμετοχές, εμείς θα συνεχίζουμε.

ΔΙΑΥΛΟΣ News: Είστε ικανοποιημένοι φέτος από τη συμμετοχή στο Καρναβάλι Ιστιαίας 2018;

Ε. Σωτηροπούλου: Φέτος οι συμμετοχές είναι σχεδόν διπλάσιες από τις περσινές και αυτό μας κάνει χαρούμενους ιδιαίτερα, μιας και ο κόσμος δείχνει να αναγνωρίζει τις προσπάθειες μας. Και για το λόγο αυτό τελικά συνεχίζουμε.

ΔΙΑΥΛΟΣ News: Στο φετινό Καρναβάλι Ιστιαίας 2018, θα υπάρχει κάτι νέο, κάποια έκπληξη για όσους έλθουν και το παρακολουθήσουν;

Ε. Σωτηροπούλου: Και φυσικά έχουμε ετοιμάσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τον κόσμο που θα επιλέξει να γιορτάσει μαζί μας. Βέβαια όπως καταλαβαίνεται δεν μπορούμε να σας το ανακοινώσουμε. Τι εκπλήξεις θα ήσαν άλλωστε; Άρα, μπορείτε να έλθετε και να ζήσετε μαζί με όλους, αυτά που έχουμε ετοιμάσει.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.