Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Μετά από περίπου μιάμιση ώρα συνεδρίασης, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού αποφάσισε χθές 16-2-2018 ομόφωνα να ψηφίσει την εξουσιοδότηση της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου Σπανού να υπογράψει την Προγραμματική Σύμβαση του έργου διευθέτησης του περιβάλλοντος χώρου και της κατασκευής στεγάστρου του αρχαιολογικού μνημείου του Ταύρου των Ωρεών.

Αν και η αρχική πρόθεση της Δημάρχου ήταν η παράταση της ψήφισης του έργου για λίγες ημέρες ώστε να υπάρξει διαβούλευση (όπως είπε), τελικά ακόμα και η ίδια υποχώρησε και δέχθηκε μαζί με όλο το Δημοτικό Συμβούλιο να υπογράψει την σύμβαση με την Περιφέρεια ώστε να πραγματοποιηθεί το έργο.

Ο ΔΙΑΥΛΟΣ News σας παρουσιάζει επιλεγμένα Video από τις ομιλίες της Δημάρχου αλλά και Δημοτικών Συμβούλων όπως και της τοποθέτησης του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κοντζιά, όπως επίσης και της Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ωρεών.

Άλλωστε το όλο εγχείρημα οφείλουμε να το χρεώσουμε στον Σύλλογο Ωρεών, ο οποίος μετά από μακρόχρονη προσπάθεια κατάφερε να φτάσει στο γεγονός της έγκρισης 150000 € από την Περιφέρεια και την έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, για το έργο αποκατάσταση του τόσο σημαντικού αρχαιολογικού θησαυρού που βρίσκεται στην παραλία των Ωρεών.

Μιας και η συζήτηση για το θέμα στη χθεσινλη συνεδρίαση κράτησε λίγο παραπάνω από μιάμιση ώρα, έγινε επιλογή αποσπασμάτων από τα Video, με προσπάθεια να μεταφερθεί σε όσους τα παρακολουθήσουν, η ουσία και η «κεντρική ιδέα» των όσων είπε ο κάθε ένας από τους ομιλήσαντες. Για την πιο λεπτομε΄ρη θέση της Δημάρχου, σας παραπέμουμε στο LIVE που υπάρχει στο FaceBook

Δείτε πρώτα από όλα την ουσία αυτών που η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού είπε στην εισήγησή της.

Ακολουθεί o Γιάννης Κοντζιάς

Στη συνέχεια δείτε τι είπε ο Αντιδήμαρχος κος Σπανός

Ακολουθεί η Ουρανία Παπανδρέου

Στη συνέχεια ο Βασίλης Δημόπουλος

Πολύ μεστός και ουσιαστικός ο λόγος του κου Καμαράτου

Ακούστε τί είπε η κα Λουκατζίκου

Με συναισθηματική φόρτιση ο λόγος του Γραμματέα του Δημ. Συμβουλίου κου Μανώλη Χριστοφάκη

Αποσπάσμα από το τι είπε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ωρεών κα Δήμητρα Μανούκα

Η δήλωση «βόμβα» του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κοντζιά (και η οποία θα συζητηθεί πολύ στο άμεσο μέλλον) πριν από την ψήφιση του θέματος 4.

Δείτε και την τελική ομόφωνη ψήφιση της εξουσιοδότησης αλλά και την μικρή παρέμβαση του μέλους του Συλλόγου Ωρεών Κώστα Χατζή

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.