Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, στο Δημοτικό Σχολείο Ωρεών μαζεύτηκαν δάσκαλοι και γονείς ώστε να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που δημιούργησε η νεροποντή, και τα παιδιά να μπορέσουν απρόσκοπτα να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους την ερχομένη Τρίτη.

Εκεί και η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, η κα Χριστούλα Τσελίκα η οποία μας ενημέρωσε για τιες εργασίες καθαρισμού.

Με την νεροποντή το σχολείο πλημμύρισε, με τις αίθουσες διδασκαλίας να δέχονται περίπου δέκα πόντους νερού στο εσωτερικό τους (χαρακτηριστική η φωτογραφία που παραθέτουμε, με την πόρτα αίθουσας και στην οποία φαίνεται το ύψος του νερού)

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά χρειάστηκε ο άμεσος καθαρισμός τόσο των αιθουσών αλλά και του προαύλιου χώρου.

Η κα Χριστούλα Τσελίκα ευχαριστεί όσους βοήθησαν στον καθαρισμό, καθώς και την Πυροσβεστική Ιστιαίας η οποία αμέσως μόλις της ζητήθηκε, συνέδραμε στον καθαρισμό με ένα όχημα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.