Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Χθές 16 Φεβρουαρίου 2018, επισκέφθηκε τεχνικό κλιμάκιο της Περιφέρειας στον Αη Γιώργη Ιστιαίας, για να εξετάσει το πρόβλημα που εδώ και μέρες αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού με την υπερχείλιση της δεξαμενής λυμάτων ελαιοτριβείου.

Ο κος Ψυχογιός ήλθε με προσωπική εντολή του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη και έκανε αυτοψία στο χώρο, όπου βρίσκονταν και οι ιδιοκτήτες αλλά και κάτοικοι του χωριού.

Οι ιδιοκτήτες μάλιστα έφεραν μαζί τους και φορτηγό μεταφοράς λυμάτων, ώστε να αποσυμφορίσουν το πρόβλημα. Μικρή ένταση δημιουργήθηκε από μειοψηφία των κατοίκων, οι οποίοι ήθελαν να μάθουν που θα μεταφερθούν τα λύματα.

Το θέμα διευθετήθηκε από τους παρόντες αστυνομικούς αλλά και από τον κο Ψυχογιό, και έτσι το φορτηγό τράβηξε από τη δεξαμενή λύματα.

Ο κος Ψυχογιός ενημέρωσε τους κατοίκους για το τι είδε ο ίδιος σε σχέση με την υπερχείλιση της δεξαμενής, τα νεκρά ζώα που φαίνονται να βρίσκονται μέσα, την περίφραξη η οποία είναι ελλιπής σε σημείο του οικοπέδου στο οποίο βρίσκεται η δεξαμενή και τους καθοδήγησε για το πώς μπορούν να κινηθούν ώστε να διεκδικήσουν την αναστολή λειτουργία της.

Το δεδομένο είναι (όπως φαίνεται και στο φωτορεπορτάζ αλλά και στα Video) πως χύνονταν λύματα επί πολλές ώρες και τα οποία τελικά μέσω του Κατσιρέλου κατέληγαν στη θάλασσα. Επίσης και η περίφραξη δεν είναι όπως προβλέπει ο νόμος.

Δείτε και το προηγούμενο δημοσίευμά μας για το θέμα κάνοντας κιλκ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.