Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, στο χώρο της δεξαμενής αποβλήτων ελαιοτριβείου που υπάρχει στον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας, έκανε επίσκεψη ο Βασίλης Λαγός, Διευθυντής της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Εύβοιας. Μαζί με την υπάλληλο της Δ/νσης Τσιάπαλη Κωνσταντίνα, έκαναν αυτοψία στο χώρο και θα συντάξουν τη δική τους έκθεση για το τι διαπίστωσαν.

Η υπόθεση της συγκεκριμένης δεξαμενής είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό, ενώ τις τελευταίες ημέρες λόγω της έντονης βροχόπτωσης, μεγιστοποιήθηκε και ανάγκασε κατοίκους του χωριού να διαμαρτυρηθούν έντονα.

Σήμερα στο χώρο βρέθηκαν και περίμεναν καρτερικά επί ώρες, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου τα οποία και ανέπτυξαν στον κο Λαγό το πρόβλημα που όλο το χωριό ζει τα τελευταία χρόνια.

Εμφανής ήταν (ακόμα και στον πιο αδαή), το ότι η δεξαμενή είχε υπερχειλίσει (σε μικρότερο βαθμό βέβαια από όσο τις προηγούμενες ημέρες), ενώ το αποτέλεσμα της διαρροής των λυμάτων ήταν επίσης εμφανής στον περιβάλλοντα χώρο.

Η συζήτηση των απεσταλμένων του Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού με τους εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου, έγινε σε πολιτισμένο κλίμα και πάντα με γνώμονα την απόφαση των κατοίκων να παρθεί μια απόφαση για το καλό του χωριού και φυσικά των ανθρώπων που ζουν σε αυτό.

Έτσι μετά την έκθεση καταπέλτη του κου Ψυχογιού, υπαλλήλου του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας της ΠΕ Εύβοιας, αναμένονται τα αποτελέσματα της έκθεσης του κου Λαγού, δίνοντας ελπίδες στους κατοίκους του Αγίου Γεωργίου για οριστική αναστολή λειτουργίας της δεξαμενής που ταλαιπωρεί τη ζωή τους.

Δείτε το φωτορεπορτάζ αμέσως πιο κάτω, καθώς και Video αποσπάσματα από την επίσκεψη.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.