Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Εκδήλωση με θέμα «Ο Ταύρος των Ωρεών ως σημείο αναφοράς στο λαμπρό πολιτισμικό παρελθόν Ωρεού – Ιστιαίας - Φως στην τοπική ιστορία και ανάδειξη των φυσικών και ιστορικών μνημείων μας» πραγματοποίησε χθές Κυριακή 27 Μαΐου 2018 το Τοπικό Τμήμα της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 19:30 στην Αίθουσα Πολιτισμού του Δημοτικού Σχολείου Ωρεών, με την υποστήριξη του Εξωραϊστικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Ωρεών και του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Πρόεδρος του ΤΤ Ιστιαίας κος Αλέξανδρος Καλέμης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς, ο επικεφαλής της ομάδας που έκανε τη μελέτη για την διαμόρφωση του χώρου αλλά και του στεγάστρου του Ταύρου Ωρεών κος Μούντριχας, ο συντηρητής αρχαιοτήτων κος Σταμούλος και ο αρχαιολόγος κος Ριτσώνης.

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά και στο Γωοπάρκο Βόρειας Εύβοιας από τον Περιφ. Σύμβουλο Γιάννη Κοντζιά, αλλά και από τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Βαρδακώστα και τον Γιάννη Μανώλη, Program manager στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCΟ.

Eπίσης έγινε τιμητική διάκριση του Τ.Τ. Ιστιαίας της Ε.Ε.Σ. προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ωρεών για την σημαντική Προσφορά του στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Παρακολουθέιστε τα Video από τα LIVE της βραδιάς, με τις ομηλίες όλων.

O Αλέξανδρος Καλέμης

Ο ΑΝτιπεριφερειάρχης Κώστας Βαρδακώστας

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς

Η Τιμητική διάκριση του Συλλόγου των Ωρεών

ο κος Μούντριχας

ο κος Σταμούλος

ο κος Ριτσώνης (το μεγαλύτερρο μέρος απο την παρουσίασή του)

ο κος Κοντζιάς και κος Μανώλης απαντούν σε ερώτηση του κου Καϊρη περί ΖΟΕ και Γεωπάρκου Β. Εϋβοιας

Δείτε το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ κάνονταςε κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.