Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Απο το προσωπικό προφίλ του ανεξάρτητου Δημ. Συμβούλου Βασίλη Δημόπουλου, αναδημοσιεύουμε την πιό κάτω καταγγελία του:

Σήμερα το πρωί και ώρα 11:00 προσήλθα στο γραφείο της κ. Δημάρχου και παρουσία άλλου πρώην αιρετού που ήταν εκείνη την στιγμή στο γραφείο της, της κατήγγειλα το παρακάτω πραγματικό γεγονός.

1) Της έδειξα όπως φαίνεται στην φωτογραφία την παράνομη σκαρα (ραμπα) η οποία είναι καρφωμένη στο ασφαλτοστρωμα και είχε σαν αποτέλεσμα σήμερα να γλίστρησω και να πέσω και να χτυπήσω το αριστερό πόδι μου.

Στο ερώτημα μου για ποιο λόγο ο Δήμος δεν παίρνει θέση εφαρμόζοντας τον νόμο γι'αυτό το έκτρωμα και την παγίδα μεγαλύτερου ατυχήματος πήρα την παρακάτω απάντηση.

Ε ΤΏΡΑ ΤΟ ΒΛΈΠΕΙΣ ΑΥΤΌ;

ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΔΏ ΚΑΙ 15 ΧΡΌΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΆΝΩ ΤΊΠΟΤΑ.

Με παρέπεμψε δε να κάνω τα παράπονα μου στην αστυνομία.

2) Στο ερώτημα μου για τον κάδο του Δήμου που βρίσκεται εντός της οικίας όπως φαίνεται στην φωτογραφία έκανε ότι δεν καταλαβαίνει.

Επειδή όλα αυτά στοιχειοθετούν και τεκμηριώνουν παραβάσεις που άπτονται της δικαιοδοσίας της Δημοτικής Αρχής μέσα από την σελίδα μου παρακαλώ όπως σε 48 ώρες πάρουν επίσημη θέση και παρέμβουν ανάλογα και στα πλαίσια του νόμου ΑΛΛΙΩΣ θα αναγκαστώ να πράξω τα νόμιμα κατά παντος υπεύθυνου.

Εάν για κάποιους η ανομία αποτελεί νόμιμη παρέμβαση τους απαντώ για τελευταία φορά ότι είναι γελασμένοι.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.