Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Μια λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο Κουρμπάτσι, με σκοπό την ανάδειξη ενός ιστορικού μνημείου της φύσης .

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κοντζιάς, παρουσίασε την ιστορία του τόπου καταγωγής του στους περίπου 200 επισκέπτες που βρέθηκαν στην εκδήλωση. Τόνισε ο κος Κοντζιάς την ιστορική αξία του αρχαίου ελαιώνα, αλλά και της αιωνόβιας ελιάς που ζει ακόμα, για περίπου 2500 χρόνια και που επί τουρκοκρατίας, κάτοικοι απαγχονίζονταν από τον τότε τσιφλικά. Έτσι, για το θρήνο που συνόδευε αυτό το ελληνικό σύμβολο ζωής, ονομάστηκε Μαυρομαντήλα ή Μαυροελιά.

Η Κατερίνα Αθηνιώτη - Παπαδάκη και ο Τριαντάφυλλος Σούρρας ανέλαβαν με ένα δεκαπεντάλεπτο δρώμενο να βάλουν τους επισκέπτες στο κλίμα του δράματος αλλά και της λύτρωσης του τόπου.

Τέλος, για φόρο τιμής στο μνημείο της φύσης αλλά και στην ιστορία που κουβαλά, ρίχτηκε από όλους ένα γαρύφαλλο στο πετρόκτιστο «δάκρυ» που βρίσκεται στο σημείο.

(Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου)

Δείτε VIDEO από την Live εκπομπή που έκανε ο ΔΙΑΥΛΟΣ News

Εισαγωγή από τον κο Γιάννη Κοντζιά, αλλά και ιστορικά στοιχεία από την Ασημίνα Ντέλιου

Το δρώμενο με την Κατερίνα Αθηνιώτη - Παπαδάκη και τον Τριαντάφυλλο Σούρρα

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.