Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Στη σημερινή του συνέντευξη στο Ράδιο Ιστιαία και στον Γιάννη Τσελίκα, ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε και τοποθετήθηκε για το Γεωπάρκο της Βόρειας Εύβοιας.

Ο κος Ακριώτης τοποθετείτε υπέρ του Γεωπάρκου, λέγοντας επίσης πως θα έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής και της τοπικής κοινωνίας.

Ξεκαθαρίζει πως είναι θετική η θέση της Κυβέρνησης για τα Γεωπάρκα και επισημαίνει πως άκουσε και τους Υπουργούς Φάμελο, Αμανατίδη και την κα Κονιόρδου να τάσσονται υπέρ.

Στο σημείο που ο Γιάννης Τσελίκας τον ρωτά για την θέση του Υπουργού της Κυβέρνησης κου Μαυραγάνη, ότι πιθανά οι ριτηνοκαλιεργητές να απομακρυνθούν από τα δάση αν κριθεί ότι εξαντλούν τους φυσικούς πόρους, ο κος Ακριώτης απαντά πολύ αυθόρμητα λέγοντας: «Βλακείες… δεν μπορεί να λέμε τέτοια πράγματα». Εμείς απομονώσαμε το συγκεκριμένο σημείο της συνομιλίας και σας το δημοσιεύουμε παρακάτω,

όλη η τοποθέτηση του κου Ακριώτη υπάρχει σε ξεχωριστή ανάρτηση

(Ακούστε την κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου).

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.