Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι των Ωρεών η εκδήλωση με την παρουσίαση του βιβλίου της Ασημίνας Ντέλιου "Γλώσσα με άρωμα Βόρειας Εύβοιας" με έναν τρόπο εναλλακτικό και παιχνιδιάρικο. Συγκεκριμένα δημιουργήθηκαν δύο ομάδες από τους θεατές, με γονείς αλλά και με παιδιά, οι οποίες και διαγωνίστηκαν στο πόσο καλά γνωρίζουν την τοπική βορειοευβοιώτικη διάλεκτο.

Με τον τρόπο αυτό όχι μόνο γέλασαν με την καρδιά τους όσοι ήταν παρόντες, αλλά με το παιχνίδι που παρουσίασε με πολύ μεγάλη επιτυχία η ίδια η Ασημίνα Ντέλιου, έμαθαν και την γλώσσα που μιλούσαν οι παππούδες μας στην περιοχή.

Η εκδήλωση οργανώθηκε και υποστηρίχθηκε τεχνολογικά από τον Εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Ωρεών.

Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς η ομάδα των παιδιών της Ελληνικής Κοινότητας της Prahova Ρουμανίας, τα οποία χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς (δείτε περισσότερα σε άλλη μας ανάρτηση).

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου, αλλα και VIDEO απο την LIVE εκπομπή που κάναμε....

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.