Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Με αφορμή το τελευταίο Δελτίο Τύπου του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Δημόπουλου, θέλουμε να εκφράσουμε μια απορία:

Λέει ο Βασίλης Δημόπουλος στις 1-8-2018:

«Δεν φτάνει που χορηγείται την πλατεία χωρίς σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου πάρα κατασκευάζεται και την εξέδρα προκειμένου ένα πολιτικό κόμμα να κάνει τις εκδηλώσεις του.

ΠΟΙΟΣ σας έχει δώσει αυτό το δικαίωμα να επιβαρύνουμε τον Δήμο και τον Δημότη με έξοδα του εργολάβου κατασκευής διότι ο συγκεκριμένος εργάζεται ως επαγγελματίας με μπλοκάκι και ποιός ΈΔΩΣΕ το δικαίωμα να στερούμε την πλατεία από τα παιδιά μας και από όλους μας για τις εκδηλώσεις του κάθε κόμματος.

Καλά τι τσαμπουκάς είναι αυτός.......».

Αν θυμηθούμε, πρίν λίγες ημέρες, όταν ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε την Αίθουσα του Λυκείου για να «να μιλήσει εφ' όλης της ύλης κάνοντας απολογισμό των πεπραγμένων της θητείας του μιλώντας για τα προβλήματα και τα εν εξελίξει έργα της περιοχής» (από το ΔΤ του Βασίλη Δημόπουλου της 20-7-2018), η κα Δήμαρχος δεν την παραχώρησε γιατί δεν υπήρχε ο χρόνος για να συνεδριάσει η Σχολική Επιτροπή !

Το αναφέρουμε αυτό βέβαια χωρίς να έχουμε κάποιο θέμα με το ΚΚΕ ή με τον κο Μπακογιάννη.

Και βέβαια το ρωτάμε μιας και για την οποιαδήποτε παραχώρηση χώρου (εξωτερικού η εσωτερικού) χρειάζεται απόφαση των αρμόδιων οργάνων.

Απλά το αναφέρουμε γιατί η απορία μας είναι: Τελικά λειτουργούμε με τον τύπο, την ουσία ή τον νόμο;

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.