Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 η πρώτη παράσταση της Θεατρικής Σκηνής Ιστιαίας με τίτλο «Μαλλί με Μαλλί».

Μία παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Αρκά καθώς και στα "Μαλλιά κουβάρια". Την παράσταση με επιτυχία παρουσίασε στο κατάμεστο θεατράκι της Ιστιαίας, στις Εργατικές Κατοικίες, η ομάδα της Θεατρικής Σκηνής Ιστιαίας και ήταν «γυναικεία υπόθεση» μιας και οι πρωταγωνιστές της ήταν μόνο γυναίκες.

Η παράσταση ήταν διπλή, όπως θα είναι κάθε φορά που θα παιχτεί, δηλαδή αύριο Κυριακή 4 καθώς και τα σαββατοκύριακα 10-11 Νοέμβρη στις 19:30 μμ και στις 20:30 μμ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ και ένα μικρό Video, «δείγμα» της δουλειάς των γυναικών. Αφήνουμε να δείτε ζωντανά τις παραστάσεις και μετά την ολοκλήρωσή τους, θα σας έχουμε περισσότερο Video.

(το φωτορεπορτάζ θα το δείτε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου)

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.