Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Το παρόν έδωσαν ο Γιάννης Κοντζιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Άγγελος Μισιρλής και ο πρώην Πρόεδρος της Αβγαριάς Γιώργος Παναγιώτοπουλος, στην εκδήλωση του Κώστα Μπακογιάννη όπου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το δήμο της Αθήνας.

Πολιτικοί φίλοι του Γιάννη Κοντζιά και οι δυο (Μισιρλής και Παναγιωτόπουλος), βρίσκονται στο πλευρό του και θα διεκδικήσουν μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο και τη θέση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αβγαριάς αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ο Άγγελος Μισιρλής ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιάννη Αναγνώστου και ο Γιώργος Παναγιώτοπουλος με το συνδυασμό της Λίνας Ευσταθίου, πράγμα που δείχνει ότι ο Γιάννης Κοντζιάς στήνει το «Μαζί για το αύριο» κάνοντας τις σωστές μεταγραφές.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.