Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ

Το 1992, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ανακήρυξε την 3η Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Για εμάς δεν είναι απλά μία ακόμα Παγκόσμια Ημέρα αλλά αποτελεί μία ευκαιρία για ενημέρωση για το τι είναι άτομο με αναπηρία και ποιες είναι οι δυνατότητές του.

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε στο σχολείο μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές και τους δασκάλους του Δημοτικού σχολείου Ωρεών αλλά και του Δημοτικού σχολείου Ταξιάρχη για την τιμή που μας έκαναν και τα δώρα που μας προσέφεραν.

Με αφορμή την ημέρα αυτή προγραμματίσαμε όλη την εβδομάδα δράσεις ενημέρωσης , οργανωμένου παιχνιδιού διαμορφωμένου π.χ για άτομα με προβλήματα όρασης, αθλοπαιδιών, καλλιτεχνικών καθώς και άλλων δραστηριοτήτων.

Επίσης μετά από πολλά χρόνια ακούστηκαν πολλές παιδικές φωνές στο χωριό καθώς πραγματοποιήθηκε και περίπατος – ξενάγηση στο χωριό.

Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να μπούμε στη θέση του άλλου και να κατανοήσουμε τις ιδιαιτερότητες των ανθρώπων αυτών.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.