Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Έχουμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα να βλέπουμε στο διαδίκτυο αναρτήσεις με τσιμεντοστρώσεις σε διάφορα σημεία του Δήμου μας.

Όμως από ότι φαίνεται, από καταγγελία - ενημέρωση που μας έγινε, «ξέχασαν» να κάνουν ανάρτιση για μια συγκεκριμένη τσιμεντόστρωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα…

Μας ενημέρωσαν λοιπόν, ότι έκπληκτοι είδαν συνεργείο του Δήμου να τσιμεντοστρώνει αγροτική οδό (εκτός σχεδίου πόλεως) στο Πευκί, οδό που οδηγεί σε σπίτι κατοίκου του χωριού.

Επισημαίνεται επίσης ότι εντός του οικισμού υπάρχουν πολλοί χωματόδρομοι (όπως και σε αλλά σημεία του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού) που το χειμώνα μετατρέπονται σε λίμνες, ενώ το καλοκαίρι οι κάτοικοι υποφέρουν από τη σκόνη.

Ο δρόμος, σύμφωνα με την καταγγελία που μας έγινε, καλύφθηκε με τσιμέντο σε όλο το μήκος του (περίπου 300 μέτρα) πράγμα που σημαίνει ότι η δαπάνη ήταν σημαντική.

Από τα παραπάνω προκύπτουν τα ακόλουθα ερωτήματα:

- είναι ιδιωτικό έργο που πραγματοποίησε ο ίδιος ο ιδιώτης και αν ναι, έχει την ανάλογη άδεια από τον Δήμο;

- υπήρξε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το εν λόγω έργο;

- υπάρχουν οι απαραίτητες μελέτες και άδειες;

- ποια είναι η πραγματική σκοπιμότητά του;

- μήπως η τσιμεντόστρωση είναι προεκλογικού χαρακτήρα;

- σε ένα δήμο με τόσα προβλήματα στους δρόμους και μάλιστα εντός των οικισμών, έπρεπε να είναι προτεραιότητα η αναβάθμιση αγροτικής οδού η οποία ουσιαστικά οδηγεί σε αδιέξοδο;

Από το δορυφόρο φαίνεται ότι η κατάληξη του δρόμου είναι τσιμεντοστρωμένη σε παλαιότερο χρόνο, αφού το τμήμα αυτό είναι ανηφορικό. Το υπόλοιπο τμήμα είμαι σχεδόν χωρίς κλίση.

Δείτε τις φωτογραφίες που λάβαμε μαζί με την καταγγελία στο Video που ακολουθεί καθώς και στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης, αλλά και τους χάρτες από το Google Maps…

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.