Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

«Όπλο» καλής υγείας αποτελεί, σύμφωνα με τους επιστήμονες, η στοματική υγιεινή, καθώς τα χαλασμένα δόντια και τα προβληματικά ούλα φαίνεται ότι συμβάλλουν στην εμφάνιση νοσημάτων που θα πίστευε κανείς ότι είναι άσχετα με την υγεία των δοντιών!

Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για τη στοματική υγιεινή, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στις οι μαθητές/τριες του σχολείου μας στις 1 -6-8και13 Φεβρουαρίου 2019 οι μαθητές/τριες της Α-Β-Ε και ΣΤ τάξης του σχολείου μας.

Η εξαίρετη κα. Χριστίνα Παναγιωτοπούλου (οδοντίατρος) , από το Κέντρο Υγείας της Ιστιαίας μαζί με την Κα Φασουλά Πελαγία και Παπαδοπούλου Ευαγγελία υλοποιώντας πρόγραμμα /δράση οδοντιατρικού ελέγχου και ενημέρωσης , επισκέφτηκε για άλλη μια φορά το Σχολείο, για να εξηγήσει στους μικρούς μαθητές το ρόλο της σωστής διατροφής για την στοματική τους υγιεινή και όχι μόνο.

Η γιατρός έκανε οδοντιατρική εξέταση στους μικρούς μαθητές.

Στη συνέχεια τους ενημέρωσε για τη σωστή στοματική υγιεινή, τονίζοντας τα λάθη και τις παραλείψεις που κάνουμε κατά τη φροντίδα των δοντιών μας.

Τους δίδαξε πώς να βουρτσίζουν σωστά τα δόντια τους και να φροντίζουν επιμελώς τη στοματική τους υγιεινή και τέλος τους τόνισε ότι το βούρτσισμα πρέπει να ξεκινά αμέσως μετά την ανατολή (εμφάνιση) των δοντιών στο στοματάκι τους. Όλα αυτά τα «ωραία» έγιναν ,φυσικά, με συναίνεση των γονέων τους .

Και ενώ οι παραπάνω μαθητές γνώριζαν τι πρέπει να κάνουν με τα δόντια τους και σε τι κατάσταση ,είναι οι μαθητές της Δ τάξης έπαιρναν σημαντικές πληροφορίες από την Κα Παπαδοπούλου Ευαγγελία στις 12 Φεβρουαρίου 2019 σχετικά με τα ατυχήματα . Ενημερώθηκαν πως να τα αντιμετωπίζουν και κυρίως πώς να τα προλαβαίνουν Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας ευχαριστεί θερμά τόσο την Οδοντίατρο Κα Παναγιωτίδου Χριστίνα όσο και τους βοηθούς της την Κα Π.Φασουλά και Κα Ε.Παπαδοπούλου για την άψογη συνεργασία και διεκπεραίωση του προγράμματος.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.