Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Σε μια πρωτοφανή εκδήλωση για το Δήμο μας, στην Αίθουσα Πολιτισμού του Λυκείου Ιστιαίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 η ορκομωσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά , των νέων δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων τοπικών κοινοτήτων.

Τον καθιερωμένο Αγιασμό τέλεσε ο σεβ. Μητροπολίτης Χαλκίδας Χρυσόστομος παρουσία όλου του κλήρου του Δήμου, βουλευτών, παλιών και νέων Δημάρχων της Εύβοιας, περιφ. Συμβούλων και φυσικά πολλών δημοτών. Παρών και ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Στερεάς και νυν Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, καθώς και ο απερχόμενος Αντιπεριφερειαρχης Εύβοιας και νεοκλεγής Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού ο σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο Γιάννη Κοντζιά καλή πορεία και επιτυχία στο έργο του, ενώ ακολούθησε η ορκομωσία του Δημάρχου και όλης της Δημοτικής Αρχής με θρησκευτικό όρκο, με τους εκπροσώπους της Λαϊκής Συπείρωσης να ορκίζονται με Πολιτικό.

Στη σύντομη ομιλία του ο Γιάννης Κοντζιάς τόνισε της βασικές αρχές πάνω στις οποίες θα βασιστεί το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής και ακολούθησε μπουφές με κεράσματα στον προαύλιο χώρο.

Δείτε τα πιό κάτω Video απο την τελετή ορκομωσίας και φωτορεπορτάζ στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης

Ορκομωσία και υπογραφή του Γιάννη Κοντζιά

O Αγιασμός

Ο λόγος του σεβ. Μητροπολίτη Χαλκίδας Χρυσόστομου

Ο Γιάννης Κοντζιάς κατά την ορκομωσία της νέας Δημ. Αρχής

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.