Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Διαβάστε προσεκτικά όλο το κείμενο:

1) ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Παιδιά εως 12 ετών είναι Δωρεάν. Εισιτήρια προπώλησης θα διατίθενται εως και Παρακσευή 23/08! Εισιτήρια Γενικής Εισόδου θα υπάρχουν πολλά!

2) ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Παρακαλούμε η ΕΙΣΟΔΟΣ των ΙΧ να γίνει από την Περιφερειακή Εθνική Οδό ΑΙΔΗΨΟΥ-ΙΣΤΙΑΙΑΣ θέση ΚΟΜΜΕΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ. Για λόγους ασφαλείας των πεζών από τον Ν.Πύργο. Δυστυχώς ο δρόμος Ν.ΠΥΡΓΟΣ - ΝΗΣΙΩΤΙΣΣΑ δεν έχει επισκευασθεί ακόμη.

3) ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Υπάρχουν πέντε (5) μεγάλοι χώροι πάρκινγκ ΙΧ δίπλα στην παραλία, χωρητικότητας άνω των 800 θέσεων. Ειδικοί συνεργάτες θα βρίσκονται στα πάρκινγκ, για την καλύτερη και γρηγορότερη τοποθέτησή των ΙΧ.

4) ΘΑΛΑΣΣΑ: Παρακαλούμε τα σκάφη που θα βρεθούν στη θαλάσσια περιοχή της Νησιώτισσας για τη συναυλία να μην χρησιμοποιήσουν φωτοβολίδες ή άλλα φωτιστικά μέσα για λόγους ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑΥΣΙΠΛΟΟΙΑΣ και Ασφάλειας των δια ξηράς επισκεπτών.

5) ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ: Ο χώρος της παραλίας είναι άπλετος. Προτείνουμε να φέρετε μαζί σας καρεκλάκια θαλάσσης ή πετσέτες για να απολαύσετε την χαλαρότητας της παραλίας. Θα υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός πλαστικών καρεκλών εκτός άμμου, σε συγκεκριμένο χώρο, οι οποίες θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η μετατοπισή τους.

6) ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ: Η είσοδος για το κοινό θα κλείσει στις 19.00! Οι ΠΟΡΤΕΣ Θα ανοίξουν γύρω στις 20.00. Εναρξη μουσικής 21.00 και έναρξη συναυλίας ΒΑΣΙΛΗ 21.45 !!

10) ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Θα υπάρχει ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ στον χώρο, Μέσο ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΕΠΟΠΤΕΙΑ Αστυνομίας στο δρόμο και τον χώρο της παραλίας για την Ασφάλεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

11) ΚΑΒΑ: Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο Σύλλογος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα έχει είδη ΚΑΒΑΣ και εδεσμάτων. Δεν χρειάζεται να φέρετε κάτι!!

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.