Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Συνάντηση με τους νέους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς , το απόγευμα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ιστιαίας.

Η συνάντηση έγινε ώστε να πραγματοποιηθεί μια πρώτη συζήτηση μεταξύ του Δημάρχου και των Προέδρων για να ακουστούν τα προβλήματα του κάθε χωριού και να προταθούν λύσεις.

Τα κυριότερα προβλήματα που ακουστήκαν ήταν αυτά της καθημερινότητας, όπως καθαριότητα, αγροτική οδοποιϊα, ύδρευση, φωτισμός και άλλα.

Επίσης αναφέρθηκαν προβλήματα και ζημιές που είχαν γίνει απ' την περσινή κακοκαιρία (Ζορμπάς) όπου, όπως αναφέρθηκε από Προέδρους κυρίως των Ελληνικών, σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στις περιοχές Μαύρικα και Άγιο Νικόλαο, αλλά και τον ίδιο το Δήμαρχο, παρά το γεγονός, ότι είχαν εγκριθεί κονδύλια για το Δήμο και περιοχές του είχαν ανακηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει κάτι προς αποκατάσταση των ζημιών.

Σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα ο Δήμαρχος τόνισε πως δεν υπάρχουν μελέτες και πως ήρθε σε επικοινωνία με το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, ώστε να παραταθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης (που λήγει την 1η Οκτωβρίου) για άλλους έξι μήνες ώστε να γίνουν μελέτες και να αξιοποιηθούν τα χρήματα για αποκατάσταση των ζημιών.

Τέλος ο Δήμαρχος επισήμανε πως τέτοιες συναντήσει θα επιδιώξει να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Παρών στη συνεδρίαση ήταν και οι Αντιδήμαρχοι: Νατάσσα Φουρνάρη, Γεωργία Κωνσταντάγκα και Σωτήρης Πανουργιάς, καθώς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αρτεμισίου Γιώργος Ανδρέου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Δραπανιώτης

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.