Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Εκτός των Αντιδημάρχων ο Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς όρισε σήμερα και τέσσερις άμισθους εντεταλμένους συμβούλους, τρείς χωρικούς και έναν θεματικό ,

Δαυίδ Σταματονικολός: αρμόδιος για θέματα της Δημοτικής Ενότητας Ιστιαίας πλην της Τοπικής Ενότητας Ιστιαίας

Γιώργος Ανδρέου αρμόδιος για θέματα της Δημοτικής Ενότητας Αρτεμισίου.

Χρήστος Λιάκος αρμόδιος για θέματα της Δημοτικής Ενότητας Λιχάδας.

Ιωάννης Μαρινάς αρμόδιος του αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας - Παιδείας και Πολιτισμού.

Επίσης οριστήκαν και τα μέλη τις Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που σύμφωνα με της νέες αλλαγές του Υπουργείου Εσωτερικών ορίζονται από το Δήμαρχο και συμπληρώνουν τις Επιτροπές που εκλέχτηκαν κατά τις δημαιρεσίες.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ορίστηκαν οι Γεωργία Κωνσταντάγκα και Σωτήρης Πανουργιάς και Πρόεδρος η Νατάσσα Φουρνάρη και στην Οικονομική Επιτροπή ως μέλη ο Γιάννης Σούρρας και ο Άγγελος Μισιρλής. Όπως όλα δείχνουν την Προεδρία της Οικονομικής Επιτροπής θα αναλάβει ο ίδιος ο Δήμαρχος Γιάννης Κοντζιάς.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Δραπανιώτης

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.