Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Ιστιαίας πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου ΣΚΑΠΑ συνάντηση για θέματα που αφορούν το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας.

Αν και η συζήτηση έδωσε ελπίδες ότι κάτι θα συμβεί με το πρόβλημα που εδώ και χρόνια διαιωνίζεται για το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού, το μέλλον θα είναι αυτό που θα δείξει τελικά το τι θα συμβεί μιας και οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις έχουν υπάρξει και στο παρελθόν.

Να πούμε ενδεικτικά πως στην περιοχή από Προκόπι μέχρι και τα όρια του Δήμου μας, οι νεφροπαθείς που υπάρχουν ξεπερνούν τους τριάντα, με το κόστος μεταφοράς τους να φτάνει τα 25 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, το ελάχιστο. Η δημιουργία μονάδας Τεχνητού Νεφρού κρίθηκε από όλους, ΣΚΑΠΑ – Βουλευτές – Δημοτικούς Συμβούλους, εκπροσώπους ΚΥ Ιστιαίας και ΕΚΑΒ, απαραίτητη κίνηση κυρίως για τον τερματισμό της ταλαιπωρίας των νεφροπαθών.

Το λυπηρό είναι πως στην συνάντηση η προσέλευση πολιτών ήταν περιορισμένη !

Δείτε το φωτορεπορτάζ αλλά VIDEO με όλη τη συζήτηση – συνάντηση που πραγματοποιήθηκε.

Ας ευχηθούμε όλοι να αναβαθμιστεί το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, ώστε οι πολίτες της περιοχής να σταματήσουν να ταλαιπωρούνται και για να δοθεί σε αυτούς η παροχή υγείας που τους αξίζει.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.