Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Στο ΑΤ Ιστιαίας ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς μετά από καταγγελία

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας οδηγήθηκε σήμερα το βράδι ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς, μετά από καταγγελία για τις παρεμβάσεις που γίνονται στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Ο κος Κοντζιάς οδηγήθηκε στο ΑΤ μαζί με Αντιδημάρχους οι οποίοι αποχώρησαν περίπου μία ώρα πριν αποχωρήσει και εκείνος, μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν αλλά και την επίσκεψη του κου Ν. Καπόλου (υπάλληλος Πολεοδομίας) προς επιβεβαίωση των όσων είπε ο Δήμαρχος.

Μετά την αποχώρησή του ο κος Κοντζιάς έκανε δηλώσεις στις οποίες ονοματίζει την κα Ευσταθίου, επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου, πως έκανε την καταγγελία λέγοντας πως« η κα Ελλένη Ευσταθίου σαν μηχανικός οφείλει να γνωρίζει πως δεν υπάρχει πολεοδομική και κτηριοδομική παράβαση… αν δε γνωρίσει, τότε το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό».

Δείτε το Video με τις δηλώσεις του Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού, μετά την αποχώρησή του από το ΑΤ Ιστιαίας:

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.