Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

ΡΑΔΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑ - Πρωινές Διαδρομές :

Καλεσμένος της εκπομπής ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς που αναφέρεται στη χθεσινοβραδινή του σύλληψη με τη διαδικασία του αυτοφώρου/>για εργασίες στο Δημαρχιακό Μέγαρο και σε συνέχεια την άφεσή του με απόφαση του Εισαγγελέα.

Ο κος Κοντζιάς εξηγεί πως οι εργασίες είναι νόμιμες (γι΄ αυτό και αφέθηκε ελεύθερος) και για το λόγο αυτό συνεχίστηκαν σήμερα το πρωί, παρά τον «ιδιαίτερο ζήλο του ΑΤ Ιστιαίας» και τονίζει πως «Αυτές είναι δουλειές των καλικάτζαρων… που πάντα στο τέλος επιστρέφουν στα λαγούμια τους… σκοπός τους είναι να καθυστερήσουν το έργο μας».

Επίσης ο κος Κοντζιάς απαντά στα ερωτήματα σε σχέση με ακύρωση αποφάσεων του Δημ. Συμβουλίου αλλά και σε σχέση με τον ΦΟΔΣΑ και δεν παραλείπει να ευχαριστήσει δημόσια τον Βασίλη Δημόπουλο για την προσφορά του στη Δημόσια ζωή. Επίσης αναφέρεται στις καταγγελίες για καθαρισμό οικοπέδων στα όρια του Δήμου, για την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων σκουπιδιών αλλά και το θέμα του Γεωπάρκου Βόρειας Εύβοιας, το οποίο όπως είπε "έχει πλέον τελειώσει, η υπόθεση Γεωπάρκο έχει χαθεί... το έκαψαν οι καλικάτζαροι... το έθαψαν στο φόβο της επερχόμενης νίκης μας... δυστυχώς έχασε ο τόπος".

Δείτε τη συνέντευξη του κου Κοντζιά, από τα Live που έκανε στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.