Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΙΣΤΙΑΙΑ

Search Our Site

Σας καλούμε να παραστείτε στην Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου(άρθρο 163 του Ν. 3463/2006), του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Ιστιαίας - Αιδηψού, κεκλεισμένων των θυρών λόγω λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Φ.Ε.Κ.55/Α΄/11-3-2020), στην Ιστιαία, στις 20 του μηνός Ιουλίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα:

«Επί της υπ’ αριθμ.101/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, με θέμα: «Προέλεγχος οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισµού-Απολογισμού) χρήσης 2017 του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού».

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Νικόλαος Αλεξανδρής

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.