Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΑΙΔΗΨΟΣ

Search Our Site

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΙΔΗΨΟΥ 8/5/2020

Προς το Συμβούλιο Κοινότητας Λ. Αιδηψού

ΘΕΜΑ: Δημοτική πλαζ

Η Δημοτική Πλαζ υπήρξε σημείο αναφοράς εδώ και δεκαετίες για την Αιδηψό με παραθεριστές που απολάμβαναν τις ευεργετικές ιδιότητες του ιαματικού νερού σε συνδυασμό με την θάλασσα. Ο χώρος είχε παραχωρηθεί στον ΕΟΤ την δεκαετία του ’60, ο οποίος έφτιαξε τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν σήμερα και παραχωρούσε στον Δήμο την χρήση του. Από το 2017 έχει περιέλθει στην κυριότητα του Δήμου και παραμένει χωρίς λειτουργία εδώ και χρόνια με τις εγκαταστάσεις να βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση.

Τ ο 2019 δημοσιεύτηκε εγκύκλιος για την νομιμοποίηση δημοτικών κτισμάτων εντός του αιγιαλού με σκοπό την επισκευή και την χρήση τους. Αυτό είναι γνωστό στην Δημοτική Αρχή από τον Σεπτέμβριο που ανέλαβε.

Εν τούτοις δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια με αποτέλεσμα να μη λειτουργήσει ούτε φέτος το καλοκαίρι. Η πρότασή μας περιλαμβάνει:

1) Νομιμοποίηση των εγκαταστάσεων, βελτίωση της στατικής επάρκειάς του και επισκευή του.

2) Λειτουργία από τον Δήμο σαν Δημοτική Πλαζ με το παρακείμενο κυλικείο τηρώντας όλες τις προδιαγραφές για επίσημη αναγνώρισή της.

Οι παραπάνω ενέργειες πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα γιατί ήδη υπάρχει αδράνεια στο θέμα αυτό, που για μας αποτελεί προτεραιότητα. Δηλώνουμε δε ότι θα αντιταχθούμε σε κάθε προσπάθεια εκποίησης σε ιδιώτες αυτής της δημοτικής περιουσίας.

Οι σύμβουλοι

Δημ. Δημητρίου

Κων. Χρονόπουλος

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.