Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΑΙΔΗΨΟΣ

Search Our Site

Όλο αυτό το διάστημα της «καραντίνας »δέχτηκα αρκετά τηλέφωνα από συμπολίτες μας,τηλέφωνα αγωνίας για το ποσό άδεια μοιάζει η πόλη με κλειστά μαγαζιά,για το ποσό ψυχρή είναι η εικόνα των εμπορικών δρόμων χωρίς τις ζεστές καλημέρες όλων εμάς.

Αύριο που η κανονικότητα θα επανέλθει σιγά σιγά με το άνοιγμα των καταστημάτων σας παρακαλώ «Μην ξεχάσετε» στηρίξτε τις επιχειρήσεις της πόλης μας,στηρίξτε τις οικογένειες που ζουν από αυτό, στηρίξτε τους υπαλλήλους που δουλεύουν σε αυτές.

Για να μην ξανά ερημώσουν οι δρόμοι μας, για να μην κλείσει κανένα κατάστημα, για να γεμίσουν χαμόγελα και ζεστές καλημέρες οι ψυχές μας!! Για να είμαστε όλοι μαζί και με αισιοδοξία να δώσουμε στην πόλη μας και στην Ελλάδα την θέση που τους ανήκει!!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Με εκτίμηση,

Δέσποινα Μαραβέλη

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.