Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Δελτίο Τύπου

ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ «ΚΥΜΑ» ΤΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΙΑΣΟΝΑ ΛΕΙΔΙΝΟΥ

ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΖΑΝΗ.

Σε μία όμορφη πολιτιστική Εκδήλωση, που οργάνωσε ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, εχθές στο πανέμορφο «Κύμα» της Αιδηψού, έγινε παρουσίαση του σπουδαίου σύγχρονου Έλληνα ποιητή, Ιάσoνα Λειδινού (Θέμη Δημητρακόπουλου). Παράλληλα στον ίδιο χώρο γινόταν έκθεση φωτογραφιών του γνωστού ερασιτέχνη φωτογράφου κ. Λεωνίδα Τζάνη.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, ενώ για τον ποιητή μίλησαν οι κ. Αναστάσιος Στέφος, επίτιμος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης φιλολόγων και ο κ. Παύλος Χαραμής, αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Η εκδήλωση έκλεισε με την απαγγελία ποιημάτων από τον τιμώμενο ποιητή.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η εκδότρια κ. Νίκη Καλέμη.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.