Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Ανακοίνωση απο τον Σύλλογο Ενοικ. Διαμερισμάτων και studio

Αξιότιμα μέλη,

μην αμελείτε τη νομοθεσία για την ανάρτηση τιμοκαταλόγων πόρτας. Δεν θα επιθυμούσαμε κανενα μέλος μας να βρεθεί στην δυσάρεστη θέση του ελέγχου και επιβολή προστίμου καθώς γίνονται εντατικοί έλεγχοι σε ολόκληρη τη χώρα και το πρόστιμο αγγίζει τα 1,000 ευρώ ανά πόρτα.

Προμηθευτείτε τους τιμοκαταλόγους πόρτας (κάρτα ενημέρωσης πελάτη) ώστε να αποφευχθούν χρηματικές κυρώσεις στις επιχειρήσεις σας.

Επίσης,να υπενθυμίσουμε και την απαραίτητη -βασει νομοθεσίας πλέον-τοποθέτηση τερματικού μηχανήματος στην επιχείρησή σας το οποίο και αυτό μπορείτε να προμηθευτείτε από την Ομοσπονδία μας και αφορά όλα τα τακτοποιημένα μέλη.

Για περαιτέρω πληροφορίες καλέστε στο 22260-60500 από Δευτέρα έως και Σαββατο 10:00-14:00 και Δευτέρα-Τεάρτη- Παρασκεύη απογεύματα 19:00-21:30.

Για το ΔΣ,

Ολγα Βογιατζή.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.