Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξαίρετη ήταν η πρωτοβουλία του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού να προσκαλέσει την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμαριάς για μία καλοκαιριάτικη μουσική βραδιά στο αναγεννημένο «Κύμα της Αιδηψού.

Η διεθνώς γνωστή φιλαρμονική ορχήστρα, το βράδυ της Παρασκευής (28/7/2017) προσέφερε ένα δίωρο θεσπέσιο μουσικό ακρόαμα στο πλήθος κατοίκων και επισκεπτών της Λουτρόπολης, που κατέκλεισε το χώρο γύρω από το «Κύμα».

Πολλαπλές και ποικίλες είναι οι καλλιτεχνικές περγαμηνές που η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμαριάς προσμετρά στην 34χρονη ιστορία της. Πάνω από χίλιες συναυλίες, εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδος, συμμετοχές σε διεθνή μουσικά φεστιβάλ και δεκάδες διακρίσεις.

Το μουσικό πρόγραμμα της Ορχήστρας κατά τη συναυλία της στην Αιδηψό, ήταν ποικίλο και απολαυστικό. Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια αληθινή μουσική πανδαισία, που συνδυάστηκε ιδανικά με την μαγευτική βραδιά και την ομορφιά της Αιδηψού.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.