Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο βράδυ σήμερα και ώρα 9,30 αυτή η φωτογραφία τα λέει όλα για το πολιτισμό και την καθαριότητα.

Αλλά στου κουφου τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Και τελειώνοντας να σας θυμίσω κυρία Δήμαρχος ότι δεν είστε απλά ερασιτέχνες στο Δήμο με τους συνεργάτες σας αλλά είστε και επικίνδυνοι στο συγκεκριμένο για τη δημόσια υγεία. Αν δεν χρεώσεις τους ασχολουμενους με την καθαριότητα, αρμοδιότητες κατά περιοχή, ποτέ δε θα πετύχετε στόχους για τους οποίους είχαμε δεσμευτεί όταν ως συνδυασμός κατεβηκαμε για να πάρουμε τις εκλογές.

Αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού είναι πρωτόγνωρα στην τοπική αυτοδιοίκηση επιληψιμα και κατακριτέα, σε όλους τους τομείς της διαχείρισης χωρίς να υπάρχει κανένα θετικό πρόσημο στην τριετή θητεία σας.

Τελειώνοντας σας περιμένω στην ειδική συνεδρίαση πέραν του κανονικού δημοτικού συμβουλίου που ήσασταν υποχρεωμένη από τον κώδικα μέχρι 30 Ιουνίου να πραγματοιησετε και που σκοπίμως κωλύεται και παραμελείτε.

Βασίλης Δημόπουλος

Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.