Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΚΣ Ιστιαίας και οι Επαγγελματίες Αγρότες της Περιοχής Ιστιαίας, στις 30-07-2018, μέσα στα πλαίσια των κινητοποιήσεων τους έναντι των απαγορευτικών διατάξεων του άριθμου Προεδρικού Διατάγματος για την Ζ.Ο.Ε. ανάρτησαν ΝΟΜΙΜΑ πέντε (5) πανό διαμαρτυρίας σε κομβικά οδικά σημεία της περιοχής, βάσει του υπ. αριθμ. 12/2017 πρακτικού της Επιτροπής Ποιότητας Ζώνης του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και ένα (1) στον υγρότοπο Μικρό Λιβάρι.

Δυστυχώς, αλλά τα πανό αφαιρέθηκαν (πέντε συνολικά) από μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, μιας γυναίκας και τριών ανδρών οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Suzuki Jimny χρώματος ανθρακί. Η συγκεκριμένη ενέργεια δείχνει φόβο, πανικό και έλλειψη κοινού νου και το κυριότερο έλλειψη επιχειρημάτων διότι όταν λείπουν τα επιχειρήματα επικρατεί ο τραμπουκισμός και η τρομοκρατία. Δυστυχώς για αυτούς έχει βρεθεί η άκρη του κουβαριού και ξετυλίγετε.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ

και θα προβούμε σε ολες τις νόμιμες ενέργειες

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό γιατί τα πολλά λόγια δεν συνάδουν με την φιλοσοφίας μας.

Έπεται συνέχεια…..

Ραντεβού στις «ασβεστόγουρνες»

Σημείωση: Τα πανό θα στηθούν ξανά στην θέση τους

Ο Πρόεδρος ΚΣ Ιστιαίας

Γιάννης Σκιαθίτης

---- ΝΗΣΊΔΑ ΜΠΑΛΑΝΟΥ ΠΡΙΝ ----

---- ΝΗΣΊΔΑ ΜΠΑΛΑΝΟΥ ΜΕΤΑ ----

---- ΜΙΚΡΟ ΛΙΒΑΡΙ ΠΡΙΝ ----

---- ΜΙΚΡΟ ΛΙΒΑΡΙ ΜΕΤΑ ----

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.