Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ως κομβική για τη ζωή των νέων μας έχει καθιερωθεί να θεωρείται η σημερινή ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων. Είναι ημέρα που χιλιάδες ελληνοπούλες και ελληνόπουλα, πληροφορούνται την επίσημη αξιολόγηση των προσπαθειών τους να συνεχίσουν σε ανώτερο και ανώτατο επίπεδο την Εκπαίδευσή τους. Μια μέρα που αξιολογείται μια σημαντική μάχη, όχι όμως και η μοναδική από αυτές που πρόκειται να δώσουν στη ζωή τους.

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και προσωπικά η Δήμαρχος κ. Λίνα Ευσταθίου, υπερήφανοι για την ποιότητα της νεολαίας του Δήμου μας, συγχαίρουν θερμά όλους ανεξαίρετα τους συμμετέχοντες στις φετινές εξετάσεις. Τις νέες και τους νέους μας για την αξιέπαινη προσπάθεια τους, τις οικογένειές τους για την συγκινητική συμπαράστασή τους και φυσικά τους εξαίρετους εκπαιδευτικούς μας για την πολύτιμη και πολύπλευρη συμβολή τους.

Συγχαίρουν τόσο όσες και όσους κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όσο και αυτούς που συμμετείχαν στον αγώνα με μόνο κέρδος την εμπειρία τους στη συμμετοχή. Η ζωή είναι ανοιχτή για όλους και οι ευκαιρίες που προσφέρει άπειρες.

Ο Δήμος μας και η Χώρα μας έχουν ανάγκη από την αισιοδοξία, την αγωνιστικότητα και την δημιουργική διάθεση των νέων μας από όποια θέση και αν βρίσκονται. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλες και όλους.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.