Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Το Δημόσιο ΙΕΚ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους κατόχους απολυτηρίου Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ) ότι εγκρίθηκαν από τη ΓΓΔΒΜ του Υπουργείου Παιδείας οι προτάσεις μας στο σύνολον για νέες ειδικότητες του έτους κατάρτισης 2017-’18 :

1. «Ειδικός Λουτροθεραπείας-SPA». Τομέας Υγείας & Πρόνοιας

2. «Τεχνικός Συντήρησης και Επισκευής Γεωργικών Μηχανημάτων». Τομέας Γεωτεχνικός

3. «Γραμματέας Ανώτερων και Ανώτατων Στελεχών». Τομέας Οικονομίας & Διοίκησης

4. «Τεχνικός Βιολογικής-Οργανικής Γεωργίας». Τομέας Γεωπονίας

5. «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων». Τομέας Τουρισμού

 Ο αριθμός των ενδιαφερομένων θα καθορίσει την λειτουργία όλων ή μέρους, των ανωτέρω ειδικοτήτων.

ΕΝΑΡΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Δ.ΙΕΚ!

Αιτήσεις στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΥΠΠΕΘ από Παρασκευή 25-8-2017 έως Παρασκευή 1-9-2017 μέχρι τις 10 το πρωί, στη διεύθυνση : https://diek.it.minedu.gov.gr Για τη συμπλήρωση της αίτησης, είναι απαραίτητο να έχετε ΑΜΚΑ (Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) Σε περίπτωση που δεν έχετε, παρακαλούμε να μεταβείτε στο πλησιέστερο ΚΕΠ.

Η έκδοσή του είναι άμεση.

 Οι κάτοχοι πτυχίου ΕΠΑ.Λ, Τ.Ε.Ε Β' ΚΥΚΛΟΥ, Τ.Ε.Λ και ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ συναφούς Τομέα με Ειδικότητα του Δ.ΙΕΚ, καθώς και οι κάτοχοι ΒΕΚ (Βεβαίωσης Κατάρτισης ΙΕΚ), μπορούν να καταταχθούν στο Γ’ εξάμηνο σπουδών συναφούς Ειδικότητας, -εφόσον λειτουργεί-, με απόφαση της Δ/νσης του Δ.ΙΕΚ, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις της ΓΓΔΒΜΝΓ(Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς) του ΥΠΠΕΘ, περί λειτουργίας των ΙΕΚ.

 Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για την εισαγωγή των Σπουδαστών στα ΙΕΚ

Πληροφορίες σχετικά με την υποβολή της αίτησης και περαιτέρω διευκρινίσεις, είτε τηλεφωνικά στο : 22260 56990, είτε εκ του σύνεγγυς στο Δ.ΙΕΚ μας : κτήριο ΕΠΑΛ, 2ος όροφος, Ιστιαία, (πρωινές ώρες και μέχρι τις 15.00μ.μ.), είτε στο e-mail μας : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.