Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαλκίδα, 6/11/2017

Την ημερίδα με τίτλο «Εθελοντισμός και Αναπηρία 2», που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο Αμφιθέατρο της Περιφέρειας στη Χαλκίδα, παρακολούθησε ο Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης.

Την ημερίδα διοργάνωσαν η Εθελοντική Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ, η ΔΗΚΑΔΙΜΕ του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας-ΚΕ.Φ.ΙΑ.Π. Ευβοίας, το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με τη συμμετοχή της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», του Συλλόγου «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός» και του Ε.Ε.Ε.Π.Φ.

Ο κύριος Πρατσόλης, στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο μεγαλείο και τη δύναμη ψυχής των ανθρώπων με ειδικές ικανότητες καθώς και στη σημασία του εθελοντισμού, τονίζοντας ότι κορυφαία πράξη εθελοντισμού είναι η αποδοχή των ανθρώπων αυτών ως ισότιμα μέλη του κοινωνικού συνόλου.

Επισήμανε ειδικότερα ότι πρέπει να ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα για το θέμα πρόσβασης σε κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους. Η Πολιτεία, η Περιφέρεια και οι Δήμοι οφείλουν να κάνουν πολύ περισσότερα από όσα ήδη έχουν γίνει ως τώρα, ώστε να μην αποκλείονται τα άτομα με κινητικά προβλήματα από τους χώρους αυτούς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.