Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Του Βασίλη Δημόπουλου τέως Προέδρου και μέλος του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας.

~~~~~*~~~~~

Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται η ευκαιρία με την δημοσίευση από το istiaianews του δελτίου τύπου του Εμπορικού και Επαγγελματικού συλλόγου Ιστιαίας με την επωνυμία «ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ». Πρέπει όμως να γνωρίζουν οι συντάκτες αυτού του δελτίου ότι θα πρέπει κάθε δελτίο και κάθε ανακοίνωσή που χρησιμοποιείται το σήμα του εμπορικού συλλόγου και η επωνυμία αυτού να έχει προηγηθεί πρακτικό διοικητικού συμβουλίου και συναινέσης του κειμένου του δελτίου. Άλλως ο συντάξας και δημοσιεύσας το παρόν θα υποστεί τις συνέπειές του.

1) Αναφέρεσθε για την εκπομπή του Γιάννη Τσελίκα πρωινές διαδρομές που πρόσφατα έκανα τηλεφωνική παρέμβαση στον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Καραφύλλη ότι λειτουργεί κατά το δοκούν σε δημοσίευμα όχι άλλου ηλεκτρονικού μέσου αλλά του ιδίου, προκαλώντας τον να μου απαντήσει για τον αριθμό των ατόμων που παραβρίσκονταν στην γενική συνέλευση στις 30-10-2017 που ο ίδιος έχει βιντεοσκοπήσει και έχει δημοσιεύσει. Από το ρεπορτάζ του ιδίου και άλλων ηλεκτρονικών μέσων προκύπτει ότι παραβρίσκονταν 28 άτομα και όχι 43 που απαιτούνταν για να γίνει γενική συνέλευση. Σύμφωνα με την δημοσίευση που έχω κάνει της κατάστασης των παραβρισκόμενων ας βγει και να μου πει ότι δεν είναι έτσι ο ίδιος ή οποιοσδήποτε άλλος και εγώ θα άρω την κατά το δοκούν παρέμβασή μου στο ράδιο και δημόσια θα ζητήσω συγνώμη.

2) Αναφέρεσθε και δημοσιεύετε πρακτικό γενικής συνέλευσης στις 21-11-2015 θέλοντας να παρουσιάσετε την τότε γενική συνέλευση πανόμοια με την γενική συνέλευση στις 30-10-2017 για την οποία ενίσταμαι και καταγγέλλω ως παράνομη. Προς τούτο καταθέτω τα παρακάτω

α) Η τότε γενική συνέλευση 21-11-2015 έγινε προεδρεύοντος του κ. Παπαδημητρίου που είχε το αξίωμα του Αντιπροέδρου και έκανε χρέη Προέδρου λόγω παραιτήσεως της κ. Κούκουζα –Δελχά Αγγελική και Γραμματέας ήμουν εγώ σύμφωνα με το καταστατικό. Ενώ στην γενική συνέλευση στις 30-10-2017 Πρόεδρος ορίσθηκε ο κύριος Νικόλαος Ζαλάβρας κατά παράβαση του άρθρου 15 του καταστατικού του συλλόγου.

β) Η γενική συνέλευση στις 21-11-2015 ήταν νόμιμη κατόπιν τριών ανεπιτυχών γενικών συνελεύσεων απαιτούσε ανεξάρτητο αριθμό συμμετεχόντων και είχε τρία θέματα ημερήσιας διάταξης

• Απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ.

• Οικονομικός απολογισμός και οικονομική τακτοποίηση μελών

• Καθορισμός ημερομηνίας εκλογών για την ανάδειξη νέων διοικητικών οργάνων

Ενώ η παρούσα γενική συνέλευση στις 30-10-2017 ήταν δεύτερη επαναληπτική απαιτούσε 43 άτομα απαρτία και ήταν 28 άρα είναι μη νόμιμος και συμπεριέλαβε στην δεύτερη επαναληπτική και άλλο θέμα ημερήσιας διάταξης απολογισμός κλπ θέμα που κατά το άρθρο 12 δεν επιτρέπεται πέραν του μοναδικού που υπήρχε στην πρώτη γενική συνέλευση. 3) Η γενική συνέλευση στις 21-11-2015 κατά τον απολογισμό τον οικονομικό φέρει την υπογραφή της εξελεγκτικής επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 25 του καταστατικού η παρούσα αν και δεν επιτρεπόταν να συζητηθεί το θέμα ήρθε χωρίς τον έλεγχο της εξελεγκτικής επιτροπής αναφέροντας και θέματα ψευδή και ανειλικρινή από την ταμία του συλλόγου κ. Σωτηροπούλου για το ποσό των 3000,00€ που αποτελεί υποχρέωση του Δήμου προς τον σύλλογο καταφερόμενη κατά του προσώπου μου για ισχυρισμούς ανύπαρκτους της απαιτήσεώς μας πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με την υπ’αρίθμ. 101του 2015 απόφαση της οικονομικής επιτροπής και την υπ’αρίθμ. 129/2015 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας, που αποφάσισε την απόδοση του ποσού των 3000,00€ ως οικονομική ενίσχυση. Και αντί να μεριμνήσουν να πάρουν τα χρήματα βάση των αποφάσεων που τους έχω δώσει κάθονται και συκοφαντούν θεωρώντας με και μυθομανή(επαγωγικά).

4) Εις ότι αφορά την αίσθηση που προκαλεί στον δημοσιεύσαντα και συντάξαντα το δελτίο τύπου για το οποίο αναφέρομαι «ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ» περί του δικαιώματος συμμετοχής στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι που πάρθηκε απόφαση τότε 21-11-2015 την οποία και δημοσίευσε και που φέρει την υπογραφή μου ως Γενικός Γραμματέας δεν σημαίνει ότι τα υιοθέτησα κιόλας. Πρέπει να θυμηθεί ότι εις ότι αφορά το δικαίωμα συμμετοχής για την ταμειακή τακτοποίηση η πρότασή μου και η επιμονή μου ήταν 10,00€ συμμετοχή για τις εκλογές και 10,00€ για το τρέχον έτος 2016 ενώ υπερίσχυσε η εισήγηση του κ. Νίκου Ζαλάβρα 5,00€ για την συμμετοχή στις εκλογές και 5,00€ για το τρέχον έτος, όπως λέει και το πρακτικό ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΊΧΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΆΠΟΨΗ; ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ;

Εις το εκλέγειν και εκλέγεσθαι αναφέρομαι στον δημοσιεύσαντα αν θυμάται η πρότασή μου ήταν να εφαρμοστεί ότι αναφέρει το καταστατικό, δυστυχώς όμως και λόγω ότι επρόκειτο το καταστατικό να το αλλάξουμε άμεσα υπερψήφισαν την πρόταση που φαίνεται. Την πρόταση αυτή ΟΥΔΈΠΟΤΕ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑ, αλλά την υπερψήφισαν αυτοί οι οποίοι βρίσκονται σήμερα στο Δ.Σ. : Χόντζα Μαρία, Δημητροπούλου Μαρία Τσούτσικα Αγγελική, Σωτηροπούλου Ελένη, Καλέμη Νίκη κλπ οι οποίοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, διότι ήταν τώρα εγγεγραμμένοι. Άλλωστε οι ίδιοι αυτοί καταπάτησαν τις αρχές του καταστατικού και για την κατανομή αξιωμάτων και επρώτευσα στις εκλογές όταν ζήτησα την θέση του Προέδρου και μου σερβίρισαν νέα μεθοδολογία να βγάλουμε τον Πρόεδρο ψηφίζοντας μεταξύ μας το επταμελές και παραβλέποντας το καταστατικό που δεν ορίζει αυτό. Για το λόγω αυτό τότε προσέφυγα με ένστασή μου και ουδέποτε υπέγραψα την κατανομή των αξιωμάτων και το πρακτικό. Δεχόμενος στην συνέχεια πιέσεις από μέλη του συλλόγου απέσυρα την ένστασή μου συμμετέχοντας ως απλό μέλος του Δ.Σ. αγωνιζόμενος για την διεκδίκηση των συμφερόντων των συναδέλφων επαγγελματιών και εμπόρων. Το έργο του καθενός σήμερα και η ιστορία του καταγράφεται και δεν μπορείς να παραμυθιάσεις κανέναν. Δεν μπορείς να λες ότι ενήργησα για την νόμιμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς και να μην έχεις κάνει τίποτα, παρουσιάζοντας στην γενική συνέλευση σε ερώτηση συναδέλφου του κ. Χασανδρινού αεροφωτογραφίες και έγγραφα που εστάλησαν δήθεν σε αναρμόδιους φορείς ( Αστυνομικό Τμήμα, Εισαγγελέα κλπ) ανακοινώνοντας δημόσια ότι δεν μας ‘έχουν απαντήσει δημιουργώντας εντυπώσεις κακής λειτουργίας των υπηρεσιών.

Πως είναι δυνατόν να απαντήσουν αυτοί οι φορείς όταν είναι αναρμόδιοι για την νομιμότητα και λειτουργία της Λαϊκής;

Γιατί με το υπ’αρίθμ.Πρωτ. 148/14-07-2012 έγγραφό μου που Σας παραθέτω στέλνοντας στους φορείς που είναι αρμόδιοι Δήμαρχος και Αρμόδια Δ.Ο.Υ. με κοινοποίηση στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα ήρθαν τότε οι έλεγχοι και ενήργησαν κατά νόμο;

Γιατί όταν μέσα στο Δ.Σ. εισηγήθηκα να πράξουν το ίδιο που έκανα τότε αποστέλλοντας έγγραφο αρνήθηκαν κατηγορηματικά ισχυριζόμενοι ότι αν καλέσουμε επίσημα και με υπογραφή τους αρμοδίους τότε θα στραφούν οι έλεγχοι και σε εμάς τους ίδιους τόσο ο Δήμος όσο και το ΣΔΟΕ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Δεν κατάλαβαν όμως ότι δεν μπορεί να είσαι και με τον αστυφύλακα και με το χωροφύλακα. Δεν μπορεί να ζητάς την σωστή χωροθέτηση της λαϊκής και την νόμιμη λειτουργία αυτής από τους καθ’ ύλη αρμοδίους και εσύ να καταπατάς παράνομα δημόσιο χώρο και να πουλάς την αγροτική σου πραμάτεια παράνομα και από την άλλη να γίνεσαι υπερασπιστής του παραεμπορίου. Δεν μπορεί δημόσια να εκφράζεσαι στην γενική συνέλευση και εν απουσία του αναφερομένου κατά της προσωπικότητάς του να αναφέρεσαι περί κλειστής κοινωνίας και ότι για δεοντολογικούς λόγους σε ερώτηση μέλους δεν θέλατε να εκθέσετε περισσότερα πράγματα προκειμένου να μας διαφυλάξετε δήθεν ενώ αφήσατε να αιωρούνται πολλές υπόνοιες. Δεν μπορεί να παίρνεις τηλέφωνο και να απειλείς και να βρίζεις και να γνωρίζεις ότι σε καταγράφω και να το δέχεσαι ότι καταγράφεται η συνομιλία μας και να το αφήσω να περάσει έτσι χωρίς να μου αποδείξεις γι’ αυτά τα οποία με κατηγορείς.

Αυτά προς το παρόν και όσο για τον επίλογο στο δημοσίευμά σας ότι υπήρχε και η παρουσία του νομικού εκπροσώπου που διαπιστώνει την απαρτία μελών και νομιμότητα της γενικής συνέλευσης και ότι ο δημοσιογράφος δεν αντικαθιστά το προεδρείο και την δικαιοσύνη σας αναφέρω για τελευταία φορά ότι ο συγκεκριμένος πρόεδρος της γενικής συνέλευσης δεν είχε δικαίωμα να είναι Πρόεδρος, η δε δικαιοσύνη δεν εκπροσωπείται από το εκάστοτε νομικό πρόσωπο του συλλόγου που παρίσταται και εκφράζει την νομιμότητα της συνέλευσης.

Τελειώνοντας θέλω να επισημάνω ότι το σωματείο είναι επταμελές αυτή την στιγμή έχει Πρόεδρο που επέλεξαν, που ονομάζεται Παπαδημητρίου Στέφανος και ουδέποτε είχε μέλη κάτω από τέσσερα στο Δ.Σ. για να πάει σε εκλογές και να ορισθεί προσωρινή διοίκηση. Το επταμελές αυτό διοικητικό συμβούλιο το οποίο έχει εκλεγεί για πρώτη φορά από 170 μέλη που ψήφισαν τον Νοέμβριο του 2015 η θητεία του λήγει το Νοέμβριο του 2018 σύμφωνα με το καταστατικό έχει μία πρωτοφανή λαϊκή, συνδικαλιστική ετυμηγορία που παλαιότερα δεν ερχόντουσαν να ψηφίσουν πέραν των 100 ατόμων. Όσοι σκέπτονται και ενεργούν εξυπηρετώντας προσωπικά συμφέροντα επιδιώξεις και φιλοδοξίες να τις παραμερίσουν γιατί εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον σύλλογο και να υλοποιήσουν μέχρι το Νοέμβριο του 2018 προβλήματα λειτουργίας του συλλόγου που πρέπει να λυθούν πρωτίστως την τροποποίηση του καταστατικού το οποίο αποφεύγουν σαν το διάβολο το λιβάνι και με το νέο καταστατικό να πάνε σε εκλογές το Νοέμβριο του 2018. Όσοι δε σκέφτονται να εμπλακούν να κοιταχτούν λίγο στον καθρέπτη και να λάβουν υπ’ όψιν τους αυτό που προείπαν και θέλουν να με αποκαλούν «ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ» διότι εγώ τους λόγους μου τους κρατάω και το έχω αποδείξει στο δημόσιό μου βίο.

Μη θέλουν ορισμένοι κοντά στα ξερά που λέει και ο λαός να κάψουν και τα χλωρά!

ΙΣΤΙΑΙΑ 06-11-2017

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.