Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Κίεβο μετέβη ο Σίμος Κεδίκογλου όπου και θα βρίσκεται μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017, ως Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (PABSEC), προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της 50ης Συνόδου Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ΟΣΕΠ.

Μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τη Σύνοδο είναι η ανάπτυξη της οικονομικής συνεργασίας στο πλαίσιο της κρίσης ασφάλειας στην περιοχή του Ευξείνου Πόντου, οικονομικές, εμπορικές, τεχνολογικές και περιβαλλοντικές υποθέσεις, πολιτιστικά, εκπαιδευτικά και κοινωνικά ζητήματα με ιδιαίτερες αναφορές σε θέματα όπως: «κοινωνική προστασία και οφέλη για τις νέες πολιτείες-μέλη στον ΟΣΕΠ» ,καθώς και νομικές και πολιτικές υποθέσεις, ενώ θα γίνει και εκλογή αντιπροέδρων του PABSEC.

Παράλληλα, θα εγκριθεί η διακήρυξη του PABSEC για τα 25 χρόνια λειτουργίας του Οργανισμού, στην οποία τονίζεται η ανάγκη ενίσχυσης της διακοινοβουλευτικής συνεργασίας στην περιοχή σε πνεύμα αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.