Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Δελτίο Τύπου

Σε συνάντηση που είχαν χθες (29/11) στην Αθήνα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου και οι Δήμαρχοι Ιστιαίας – Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας Χρήστος Καλυβιώτης, συζήτησαν και συμφώνησαν για την ίδρυση σφαγείου αιγοπροβάτων στη Βόρεια Εύβοια.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, φαίνεται πως βαίνει προς ικανοποίηση το χρόνιο αίτημα των Δήμων της Βόρειας Εύβοιας για ίδρυση Σφαγείου στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και προσωπικά η Δήμαρχος, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον συντοπίτη μας Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, και εύχονται στην όσο το δυνατόν συντομότερη ολοκλήρωση του αναγκαίου αυτού έργου.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.