Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

Έγινε χθες το απόγευμα (Τετάρτη 3/1/2018) στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιστιαίας, η καθιερωμένη πλέον συνάντηση του Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσοστόμου με τους νεοεισαχθέντες νέους της περιοχής μας , στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού εκπροσώπησε η Δήμαρχος κ. Λίνα Ευσταθίου.

Η κεντρική ομιλία έγινε από την Πρεσβυτέρα Σταματία Παπασταμούλου-Αναγνώστου, ενώ βαρύνουσας σημασίας ήταν οι νουθεσίες που απηύθυνε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Β. Σποράδων, προς τους νέους μας.

Την όμορφη εκδήλωσε πλαισίωσαν η Βυζαντινή Χορωδία του Παραρτήματος Ιστιαίας, ψάλλοντας ύμνους του Αγίου Δωδεκαημέρου και η Παιδική Χορωδία της Μουσικής Σχολής Τριαντάφυλλου Σούρρα, ψάλλοντας παραδοσιακά κάλαντα.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.