Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η κυβέρνηση με την αβάσταχτη ελαφρότητα που τη διακρίνει δεν καταλαβαίνει, ότι υπάρχουν θέματα με τα οποία δεν πρέπει να παίζει» δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου σε συνέντευξή του στον Real FM αναφερόμενος στο θέμα του Σκοπιανού , καλώντας την παράλληλα να ανταποκριθεί στο θεσμικό της ρόλο και να παρουσιάσει την ενιαία πρότασή της. Ασκώντας σκληρή κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης έκανε λόγο για προσπάθεια επικοινωνιακής αξιοποίησης από την πλευρά της για αντιπερισπασμό από τα σοβαρότατα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Όσον αφορά στο ερώτημα, ποιά είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας απάντησε, ότι είναι το εθνικό πλαίσιο που διαμορφώθηκε και αποφασίσθηκε το 2008. «Αυτό όμως –είπε- είναι το πλαίσιο από εκεί και πέρα είμαστε μία κοινοβουλευτική δημοκρατία, όπου η κυβέρνηση εισηγείται μία πρόταση και η αντιπολίτευση κατόπιν θα τοποθετηθεί και είτε θα συμφωνήσει είτε θα επικρίνει ή θα προσθέσει επί της πρότασης. Δεν πιστεύω να περιμένουν η αντιπολίτευση να κάνει και προγραμματικές δηλώσεις. Και επειδή πολύ σωστά είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, περιμένουμε να δούμε, ποιά είναι η διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση».

Υπενθύμισε δε ότι ο κ. Καμμένος, για τον οποίο είπε ότι αναιρεί κατά καιρούς τα όσα ισχυρίζεται και όχι κωλοτούμπα θα κάνει αλλά διπλό λουπ με τριπλό άξελ, έχει ψηφίσει τέσσερις φορές για το πλαίσιο της σύνθετης ονομασίας με ενιαία χρήση.

Όπως τόνισε: «Θα πρέπει να λειτουργήσουμε σαν ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, μία ευρωπαϊκή κοινοβουλευτική δημοκρατία. Αυτός είναι ο σωστός και εθνικά ωφέλιμος τρόπος.» Απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτηση σχετικά με τη δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κοντονή περί δίκης των Τούρκων αξιωματικών στην Ελλάδα ο Σίμος Κεδίκογλου επεσήμανε:

«Μπορείτε να φανταστείτε το σκηνικό; Να δικάζονται Τούρκοι αξιωματικοί, με ποιους μάρτυρες, με ποιο αποδεικτικό υλικό με ποιο έλεγχο των στοιχείων. Θέλω να πιστεύω ότι και αυτό εντάσσεται στη χαρακτηριστική ελαφρότητα με την οποία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε ζήτημα. Δεν μπορεί να λέει η κυβέρνηση ότι θα πάμε στη δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί ότι δεν υπάρχουν τα εχέγγυα για μία δίκαιη αντιμετώπιση αυτών των ανθρώπων και επίσης δεν μπορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να μιλάει για πραξικοπηματίες. Δεν γνωρίζω άλλη περίπτωση που η κυβέρνηση να επιχείρησε να αναιρέσει απόφαση παροχής ασύλου».

Τέλος, επεσήμανε, ότι κανείς από την κυβέρνηση δεν έχει την ευαισθησία να απαντήσει και να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του Τούρκου προέδρου, ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεσμεύτηκε πως θα λύσει το θέμα και θα του δώσει τους Τούρκους αξιωματικούς.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.