Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τους αθλητές και τα μέλη του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας συνεχάρη ο Σίμος Κεδίκογλου κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε για την κοπή των πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις ετήσιες βραβεύσεις αθλητών και μελών του Ομίλου.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους πρωτεργάτες, όπως είπε, του εγχειρήματος ίδρυσης του Ομίλου, αλλά και τους σημερινούς υπεύθυνους, που συνεχίζουν επάξια το έργο διάδοσης του αθλητικού πνεύματος, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη τόσο σε ό, τι αφορά την αθλητική διαπαιδαγώγηση, όσο και την κοινωνικοποίηση των παιδιών και των εφήβων, αναπτύσσοντας τη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη.

Εξέφρασε, επίσης, το θαυμασμό του για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Όμιλο, που έχει ως αποτέλεσμα την αγωνιστική άνοδο του Ομίλου Αντισφαίρισης Χαλκίδας, που επιτυγχάνεται μέσα από τις σημαντικές διακρίσεις τον αθλητών σε διεθνή τουρνουά και πρωταθλήματα. Δήλωσε δε εντυπωσιασμένος από το γεγονός, ότι ο Όμιλος έχει κατ’ αναλογία τα περισσότερα παιδιά από κάθε αθλητικό σύλλογο της Εύβοιας.

Ο Σίμος Κεδίκογλου απένειμε τιμητική πλακέτα σε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Ομίλου, τον κ. Σωτήρη Κλημεντίδη για την πολυετή δράση και προσφορά του, κάνοντας, μάλιστα, ιδιαίτερη αναφορά στο πολύ καλό κλίμα, που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των ανθρώπων, που δραστηριοποιούνται στον Όμιλο.

Τέλος, για τη νέα χρονιά ευχήθηκε σε όλους υγεία αγάπη και δύναμη, για να μπορέσουμε - όπως τόνισε χαρακτηριστικά - να πετύχουμε τους στόχους μας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.