Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Search Our Site

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ο κάθε τομεάρχης της ΝΟ.Δ.Ε Ευβοίας θα πρέπει να επικεντρωθεί στις ιδιαιτερότητες του Νομού, και να καταθέσει συγκεκριμένες αναπτυξιακές προτάσεις προσαρμοσμένες στα δεδομένα του Νομού».

Αυτό επεσήμανε ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στην έκτακτη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε Ευβοίας, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος παρουσία της Άννας - Μισέλ Ασημακοπούλου, Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας στη Στερεά Ελλάδα, τονίζοντας, παράλληλα, ότι είναι σημαντικό τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε να συντονίσουν τη δράση τους και να συμβάλλουν στο σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του Προγράμματος τοπικών προτεραιοτήτων της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εθνικών εκλογών.

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι, ήδη, προγραμματίζεται ημερίδα, σε συνεννόηση με τον αναπληρωτή τομεάρχη Ανάπτυξης κ. Χρίστο Δήμα, όπου θα παρουσιαστεί το Πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, προσαρμοσμένο στα δεδομένα και τις ανάγκες της Εύβοιας. Το περιφερειακό Πρόγραμμα θα έχει συγκεκριμένη δομή προτεραιοτήτων και έργων με προκαθορισμένα χρονοδιαγράμματα και θα αποτελέσει το όραμα και το σχέδιο για ένα καλύτερο μέλλον.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.